VERSTUUR

Vul het formulier in en verstuur het ontwerp in PSD, AI, PNG, JPG of eventueel uw bestaande site in tabellen naar ons toe. Wij bekijken het ontwerp en berichten u binnen 24 uur over de prijs.

CROSS-BROWSER, PIXEL NAUWKEURIG

Wij zetten uw ontwerp tot op de pixel nauwkeurig om in valide en semantische XHTML en CSS voor alle browsers. IE6, IE7, IE8, FireFox, Safari, Google Chrome, Opera.

ONTWERP

U ontvangt het resultaat binnen 48 uur nadat wij gestart zijn met het omzetten van het ontwerp naar valide XHTML en CSS.

NIET NAAR WENS?

Eventuele wijzigingen zullen kosteloos binnen 24 uur gedaan worden, net zolang totdat het resultaat exact is wat u wilt!

Hoe werkt het

Wij van Slice PSD 2 HTML werken heel simpel. Het enige dat u hoeft te doen is uw ontwerp insturen. In het formulier hiernaast vult u uw gegevens in en u geeft uw eisen en wensen aan.

Nadat wij het ontwerp ontvangen hebben ontvang u binnen 24 uur(dit is maximaal) een reactie van ons met een prijsopgave. Uw ontwerp kan vaak al omgezet worden vanaf € 70,00!

Na akkoord wordt een deel van het bedrag vooraf betaald en een deel van het bedrag achteraf nadat uw de valide XHTML en CSS heeft ontvangen en akkoord bent met de realisatie.

Stuur daarom snel vrijblijvend uw ontwerp in en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave van ons!

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!